Politikat e Cookies

Kjo është Politika e Cookies për Klinikën Chimera, e arritshme nga https://chimera.al

Cilat janë cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale kjo faqe përdor cookies, të cilat janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim ato dhe pse nganjëherë kemi nevojë për të ruajtur këto cookies. Ne gjithashtu do të ndajmë mënyrën se si ju mund të parandaloni që këto cookies të ruhen, megjithatë kjo mund të zvogëlojë ose ‘thyejë’ disa elemente të funksionalitetit të faqeve.

Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi cookies, ju lutemi lexoni “Cilat janë cookies”. Informacioni në lidhje me cookies nga kjo Politikë e Cookies është nga Gjeneruesi i Politikës së Privatësisë.

Si i përdorim cookies

Ne përdorim cookies për një larmi arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve nuk ka mundësi standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies, pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe tiparet që ato shtojnë në këtë sit. Rekomandohet që të lini të gjitha biskotat nëse nuk jeni të sigurt nëse ju duhen apo jo në rast se përdoren për të siguruar një shërbim që ju përdorni.

Çaktivizimi i cookies

Ju mund të parandaloni vendosjen e cookies duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shikoni Ndihmën e shfletuesit tuaj për mënyrën se si ta bëni këtë). Jini të vetëdijshëm se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni. Çaktivizimi i cookies zakonisht do të rezultojë në çaktivizimin e disa funksioneve dhe veçorive të kësaj faqe. Prandaj rekomandohet që të mos i çaktivizoni cookies. Kjo Politikë Cookies u krijua me ndihmën e Gjeneruesit të Politikave Cookies nga CookiePolicyGenerator.com.

Cookies që vendosim

 • Postoni me email cookies të lidhura me gazetat
  Kjo faqe ofron shërbime të abonimit në buletin ose postë elektronike dhe cookies mund të përdoren për të kujtuar nëse jeni regjistruar tashmë dhe nëse duhet të tregoni njoftime të caktuara të cilat mund të jenë të vlefshme vetëm për përdoruesit e pajtuar / çabonuar.
 • Formon cookies të lidhura
  Kur dorëzoni të dhëna përmes një forme siç janë ato që gjenden në faqet e kontaktit ose formularët e komenteve, cookies mund të vendosen për të kujtuar detajet e përdoruesit tuaj për korrespondencën e ardhshme.
 • Cookies për preferencat e faqes
  Në mënyrë që t’ju ofrojmë një përvojë të shkëlqyeshme në këtë sit, ne ofrojmë funksionalitetin për të vendosur preferencat tuaja për mënyrën se si funksionon kjo faqe kur e përdorni atë. Në mënyrë që të kujtojmë preferencat tuaja, ne duhet të vendosim cookies në mënyrë që ky informacion të mund të thirret sa herë që ndërveproni me një faqe të preket nga preferencat tuaja.

Cookies të palëve të treta

Në disa raste të veçanta ne gjithashtu përdorim cookies të siguruara nga palë të treta të besueshme. Seksioni i mëposhtëm detajon se cilat cookie të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqe.

 • Kjo faqe përdor Google Analytics e cila është një nga zgjidhjet më të përhapura dhe të besueshme të analizave në internet për të na ndihmuar të kuptojmë se si e përdorni faqen dhe mënyrat se si ne mund të përmirësojmë përvojën tuaj. Këto cookies mund të ndjekin gjëra të tilla si sa kohë kaloni në sit dhe faqet që vizitoni në mënyrë që të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse.
  Për më shumë informacion mbi cookie-t e Google Analytics, shihni faqen zyrtare të Google Analytics.
 • Analizat e palëve të treta përdoren për të ndjekur dhe matur përdorimin e kësaj faqe në mënyrë që të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse. Këto cookies mund të ndjekin gjëra të tilla si sa kohë kaloni në sit ose faqet që vizitoni, të cilat na ndihmojnë të kuptojmë se si mund ta përmirësojmë sitin për ju.
 • Kohë pas kohe ne testojmë karakteristika të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën e dorëzimit të faqes. Kur ende jemi duke testuar karakteristika të reja, këto cookies mund të përdoren për të siguruar që ju të merrni një përvojë të qëndrueshme ndërsa jeni në këtë faqe interneti, ndërsa siguroni që ne të kuptojmë se cilat optimizime vlerësojnë më shumë përdoruesit tanë.
 • Ndërsa shesim produkte, është e rëndësishme për ne të kuptojmë statistikat se sa prej vizitorëve në faqen tonë në të vërtetë bëjnë një blerje dhe si të tilla ky është lloji i të dhënave që këto cookies do të gjurmojnë. Kjo është e rëndësishme për ju pasi do të thotë që ne mund të bëjmë me saktësi parashikime biznesi që na lejojnë të monitorojmë reklamat dhe kostot e produkteve tona për të siguruar çmimin më të mirë të mundshëm.
 • Ne përdorim reklama për të kompensuar kostot e drejtimit të kësaj faqe dhe për të siguruar fonde për zhvillim të mëtejshëm. Biskotat e reklamave të sjelljes të përdorura nga kjo faqe janë krijuar për të siguruar që ne t’ju ofrojmë reklamat më të rëndësishme kur është e mundur duke ndjekur në mënyrë anonime interesat tuaja dhe duke paraqitur gjëra të ngjashme që mund të jenë me interes.
 • Disa partnerë reklamojnë në emrin tonë dhe cookies për ndjekjen e partnerëve thjesht na lejojnë të shohim nëse klientët tanë kanë ardhur në sit përmes një prej faqeve tona partnere, në mënyrë që të mund t’i kreditojmë ata në mënyrë të përshtatshme dhe, kur është e zbatueshme, të lejojmë partnerët tanë të lidhur të japin ndonjë bonus që ata mund të t’ju sigurojë për të bërë një blerje.
 • Ne gjithashtu përdorim butona të mediave sociale dhe / ose shtojca në këtë sit që ju lejojnë të lidheni me rrjetin tuaj shoqëror në mënyra të ndryshme. Që këto të punojnë në faqet e mëposhtme të mediave sociale duke përfshirë; {Renditni rrjetet sociale tiparet e të cilave keni integruar me faqen tuaj?: 12}, do të vendosë cookies përmes faqes sonë të cilat mund të përdoren për të përmirësuar profilin tuaj në faqen e tyre ose për të kontribuar në të dhënat që ata mbajnë për qëllime të ndryshme të përshkruara në politikat e tyre përkatëse të privatësisë.

Më shumë informata

Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini cookies të aktivizuara në rast se ndërvepron me një nga tiparet që përdorni në faqen tonë.

Sidoqoftë, nëse ende jeni duke kërkuar më shumë informacion, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit:

Email: [email protected]
Duke vizituar këtë link: https://chimera.al/kontakt
Telefoni: 00355 68 67 79 875