PËRSE TË ZGJIDHNI CHIMERA CLINIC?

Jemi pranë jush për tju rritur vetëbesimin!

Dr. Senera Hoxha së bashku me profesorin e nderuar turk Dr. Selcuk Isik kanë një sy kritik dhe janë marrë përherë më të bukurën dhe atë çka mund të arrihet përmes Kirurgjisë Plastike.
Me heret ka qenë e ftuar nëpër emisione të ndryshme duke folur për të bukurën duke shpjeguar sesi ajo sot mer forme përmes kirurgjise plastike dhe si duhet ta kuptojmë që e bukura eshte unike dhe cdo njeri është i bukur në mënyrën e tij.

Ajo dhe i gjithë stafi janë përherë të gatshëm të dëgjojnë dëshirat e pacienteve dhe nevojat e tyre. Ata janë të kujdesshëm në cdo kirurgji dhe marin merita të larta për arritje e bukura që kanë në operacione të rikonstruksionit dhe ato estetikë. Ata marin kohën e duhur për të konsultuar cdo pacient dhe i japin atyre e pritshmerinë realiste për cdo ndërhyrje.

Shpesh ata i inkurajojnë pacientet të bëjnë kërkime mbi ndërhyrjen dhe të bejne sa më shumë pytetje lidhur me to. Përherë midis tyre dhe pacienteve krijohet një lidhje besueshmërie dhe respektohen me fanatizëm konsenti dhe vlera të tjera të mardhënies mjek pacient duke qëndruar perherë profesionistë në këtë fushë.

Tek Chimera Clinic ju mund të rezervoni konsulten tuaj FALAS! Çfarë po pret?

Rezervo Tani!

Trajtimet e klinikës tonë

Në klinikën tonë ju do të gjeni trajtime të ndryshme plastike dhe estetike të cilat janë kirurgjikale dhe miniinvasive.