Trajtime

Trajtime te fytyres
Rhinoplastia
Blefaroplastia
Otoplastia
Rimodelimi i mjekres
Facelift i fytyres
Lifting i qafes
Rimodelim i temples
Ngritje e vetullave
Rimodelim i buzeve me dhjam
Rimodelim i mollezave me dhjam
Trajtime te trupit
Zmadhimi i gjoksit
Zvogelimi i gjoksit
Lifting i gjoksit
Abdomenoplastia
Miniabdomenoplastia
Liposuction
Zmadhimi i vitheve me implante gluteale
Brasilian butt lift
Vaginoplasti e labieve
Ngushtim i vagines
Calf augmentation
Sindaktili dhe kontraktura te gishterinjve tek femijet
Polidaktili
Trauma gishterinjsh
Rindertim i gjirit post mastectomise
Lifting i kofsheve
Lifting i kraheve
Rimodelim i belit (heqje e brinjeve)
Graft dermal
Riparim cikatricesh
Heqje nevusesh