RRETH NESH

Kush jemi ne?

Klinika CHIMERA eshte hapur ne vitin 2015 ne bashkepunim me profesor Selçuk lşik dhe dr. Senera Hoxha.

 

Pas nje eksperience te gjate pune ne Turqi, ne Ankara, ne spitalin universitar Gata, si edhe super-specializimeve te tij ne Amerike, profesori erdhi te punonte ne Shqipëri me kohe te pjesshme si pasoje e nevojave te vendit dhe kerkesave te pacienteve. Mendesia e mjekeve te huaj e coi perpara kliniken duke ofruar nje tjeter fryme ku informacioni qe pacienti merr reth pyetjeve te tij eshte falas. Pra, konsultat nuk tarifohen ne kliniken tone sepse dija nuk ka cmim. Ne jemi prane pacienteve ne cdo dite te javes per t’iu pergjigjur pyetjeve dhe sugjerimeve qe na kerkohen. Persa i perket cmimeve dhe ofertave informohuni me gjere ne numrat tane te telefonit. Jemi prane jush per cdo paqartesi dhe konsulence.

 

ZBULO SHERBIMET E KLINIKES

SHERBIMET KRYESORE
Sherbime per fytyren
Sherbime per trupin